Responsable del tractament de les dades: TASTUM GRUP
Finalitat del tractament: Gestió comercial i administrativa de productes, serveis o informació sol·licitada.
Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat per gestionar els productes, serveis o informació sol·licitada. Relació contractual o precontractual. Interès legítim.
Destinataris: Les dades que ens faciliti seran incorporades a la base de dades de TASTUM GRUP, que integra les societats Costa de Tancar SL, Sopardeduro SL, Tastum Grup Banyoles, SL i Tastum Immo SL. No seran cedides a tercers.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades, així com els altres drets previstos per la normativa vigent. Pot exercir els seus drets al següent enllaç: Exerceix els teus Drets. Si desitja més informació, consulti la nostra Política de Privacitat i la nostra Política de Cookies.
Reclamacions davant l’Autoritat de protecció de dades: Pot dirigir les reclamacions derivades del tractament de les seves dades de caràcter personal a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).

Aquest comerciant es compromet a no permetre cap transacció que sigui il·legal, o es consideri per les marques de les targetes de crèdit o el banc adquirent, que pugui o tingui el potencial de danyar la bona voluntat dels mateixos o influir de manera negativa en ells. Les següents activitats estan prohibides en virtut dels programes de les marques de les targetes: la venda o oferta d’un producte o servei que no sigui de plena conformitat amb totes les lleis aplicables al Comprador, Banc Emissor, Comerciant, Titular de la targeta, o targetes. Addicionalment, les següents activitats també estan prohibides explícitament: “Venda de begudes alcohòliques a menors de 18 anys